Portugal : l'autre combat : classes et conflits dans la société - Avila, F.; Ferreira, C.; Lory, Betrand; Orsoni, Claude; Reeve, Charles (Paris : Spartacus, 1975)
Fonds Perrone
Frans
Monografie
Keywords: Communistische Partij van Portugal; arbeidersbeweging; Portugal