El Partido Comunista en la provincia de Alicante - Moreno Sáez, Francisco (Alicante : Librería Compas, 2011)
Het boek behandelt de periode van 1966 tot 1982. Het eerste deel (1920 tot 1965) en de illustraties bevinden zich op de CD.
Fonds Perrone
Spaans
Monografie
Keywords: Communistische Partij van Spanje; politieke geschiedenis; Spanje