Getuigen : tussen geschiedenis en herinnering : de vervolging van homoseksuelen door de nazi's. - Schlagdenhauffen, Régis (Brussel : Auschwitz in gedachtenis, 2017)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie