Kwalitatief-diagnostisch onderzoek naar middelen die kunnen leiden tot gedragsverandering met het oog op Aids-preventie. - Censydiam (Antwerpen Gent : Censydiam, 1994)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Opdrachtgever: Vlaams Minister voor Sociale Aangelegenheden L. Detiège
Nederlands
Monografie