Dossier : de outing van Get Ready! : de persberichten... de artikels in kranten en weekbladen... het vonnis... lezersbrieven en discussieteksten. - Roze Aktiefront (RAF) (Antwerpen : Roze Aktiefront, 1997)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie