HIV/aids-epidemie bij niet Belgen in Vlaanderen : tusentijds activiteitenverslag: 15 november 1996 - 15 juli 1997. - Willems, Arne; Alou, Thérèse; Streulens, Roland (Antwerpen : Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG), 1997)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie