Parlons Santé/What About Health? : Soa / Aidsvoorlichting aan asielzoekers/vluchtelingen in de opvangcentra van Vlaanderen. - Streulens, Roland (Antwerpen : Project HIV/Aids beleid bij allochtonen in Vlaanderen, 2000)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure