L' université de Louvain depuis le dernier quart du 16e siècle jusqu'a la 'visite' des archiducs Albert et Isabelle (1575-1617) - Camerlynckx, François ([S.l.] : [s.n.], 1927)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Camerlynckx, François, dedicatee: Huysmans, Camille
Overdruk uit: 'L'univeristé de Louvain à travers cinque siècles', uitgegeven ter gelegenheid van de vijfde verjaardag van de Leuvense universiteit
Frans
Monografie
Keywords: universiteiten; Leuven