Veertig jaar geleden kreeg Gent zijn zg. Nolf-universiteit - Luykx, Theo ([S.l.] : [s.n.], 1963)
Bibliotheek Camille Huysmans
Overdruk uit: 'De Brug', nr. 3 jg. 7, juli-september 1963
Nederlands
Brochure
Keywords: universiteiten; Gent