Livre d'or d'hommage national à Sa Majesté la Reine Elisabeth de Belgique = Gulden boek van nationale hulde aan Hare Majesteit Koningin Elisabeth van België - Brachot, Isy (Bruxelles : L'Art Belge, 1952)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Frans
Monografie