Nederland gebruikt ze... omdat soa overal verkrijgbaar zijn : de vrij veilig campagnes van 1987 tot 1998 - Kolker, Lilian; Coenen, Ton; van Hasselt, Ninette; van der Lee, Caroline (Utrecht : Stichting soa-bestrijding, 1999)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure