Ach Joe, wie ziet de dood als groot en blond? Gedichten en verhalen over leven met hiv/aids. (Maassluis : De Brouwerij, 2008)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Winnaars schrijfwedstrijd Aids on Stage
Nederlands
Brochure