Verankerd : over Boelwerf & haar scheepsbouwers : programmaboekje. - Op Stoapel vzw (Temse : Op Stoapel vzw, 2009)
Erfgoedproject, 25 april ot 3 mei 2009, basisschool Sint-Amelberga Temse
Nederlands
Brochure
Keywords: scheepsbouwindustrie; Temse