De parodie-mis 'Inclina cor meum' van Philips de Monte - Van Den Borren, Charles (Brugge : Desclée De Brouwer et Cie, 1927)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Van Den Borren, Charles, dedicatee: Huysmans, Camille
[Overdruk uit: 'Musica Sacra', jrg 34, september 1927, nr 3]
Nederlands
Brochure
Keywords: muziekgeschiedenis