Muzieklezen en zingen : volledige studie in 7 sleutels in 5 deelen, volgens het leerplan in gebruik aan het Koninklijk Vlaamsch Conservatorium te Antwerpen : 1ste deel [Bladmuziek] - Alpaerts, Flor (Antwerpen : Gust Janssens, 1939)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: partituren; muziekonderwijs