L' Internazionale Socialiste e la conquista libica - Haupt, Georges (S.l. : s.n., 1967)
Met brieven van en aan Camille Huysmans
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Haupt, Georges, dedicatee: Huysmans, Camille
Overdruk uit: Movimento Operaio e Socialista, jrg. 13, nr. 1, februari-maart 1967
Italiaans
Brochure
Keywords: Tweede Internationale (1889-1919).