Missa chromatica voor gemengd a capella koor [bladmuziek] - Hendrix, Josepho (Maaseik : Het Maaseiker a capella koor, 1955)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Hendrix, Josepho, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; koorwerken