Teleurgang van een literaire nalatenschap : waarschuwing in de vorm van een zakelijk verslag uitgebracht op woensdag 22 april 1959 - Schmook, Ger (Gent : Secretarie van de Academie, 1959)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Schmook, Ger, dedicatee: Huysmans, Camille
Privédruk voor de leden van de Academie, ex. nr. 38
Nederlands
Brochure
Keywords: De Bom, Emmanuel; archiefbeheer; letteren; Antwerpen