Oude Nederlandsche liederen voor vierstemmig koor met of zonder harmoniumbegeleiding [bladmuziek] : derde reeks, nr. 4 - Van Duyse, Florimond; Willemsfonds (Gent : J. Vuylsteke, 1899)
Deze uitgave bevat volgende liederen
Wilhelmus van Nassouwe
O Kerstnacht
'k Kwam laestmael over bergen en dalen
Bellotje
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; volksliederen