Oude Nederlandsche liederen voor vierstemmig koor met of zonder harmoniumbegeleiding [bladmuziek] : tweede reeks, nr. 6 - Van Duyse, Florimond; Willemsfonds (Gent : J. Vuylsteke, 1899)
Deze uitgave bevat volgende liederen
Mijn herteken heeft altijt verlanghen
Schoon lief, hoe ligt gy hier en slaept
Het windetje die uit den Oosten waeyt
Het waren twee conincs kinderen
Naer Oostland willen wy ryden
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; volksliederen