Lied der Zeit : Spanien 1936-39 : Liedertexte zu den Schallplatten der 11. Internationalen Brigade - Huysmans, Camille (Antwerpen : Excelsior)
Deze brochure bevat volgende liederen
Mamita mia
Das Bataillon Edgar AndrÃ©
Hans Beimler
Die ThÃ¤lmannkolonne
Ballade der XI. Brigade
Lied der Moorsoldaten
Jaramafront
Ernst Busch in Paris
Bibliotheek Camille Huysmans
Duits
Nederlands
Brochure
Keywords: Spaanse Burgeroorlog; liederen