Latvijas socialdemokratijas piecdesmit gadi - Kalnins, Bruno (Stokholmä : LSDSP Arzemju Komitejas Izdevums, 1956)
Bibliotheek Camille Huysmans
Lets
Monografie
Keywords: Sociaal Democratische Arbeiders Partij; politieke geschiedenis; Letland