De Vlaamsche zanger : vijfde deel - Lambrechts, Lambrecht (Heers : Jan Van Straelen-Coune, 1923)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Lambrechts, Lambrecht, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Monografie
Keywords: liederen; Limburg