Zanglust : 275 liederen voor school en haard, met portret en biographie van 28 Vlaamsche toondichters - Dieles, Herman; Leysen, Alfons; Verbeelen, Lode (Borgerhout : Zanglust, 1922)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Dieles, Herman, dedicatee: Huysmans, Camille, dedicatee: Huysmans, Camille, dedicatee: Huysmans, Camille
Dedicator: Leysen, Alfons, dedicatee: Huysmans, Camille, dedicatee: Huysmans, Camille, dedicatee: Huysmans, Camille
Dedicator: Verbeelen, Lode, dedicatee: Huysmans, Camille, dedicatee: Huysmans, Camille, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Monografie
Keywords: muziekonderwijs; muzikanten