Verhandeling voorgelegd ter ondersteuning van de projekten tot oprichting van een gebouwenkompleks op het terrein gelegen : Groenplaats - Schoenmarkt te Antwerpen - Cauwe M.; Masset, E. (Antwerpen : Grand Bazar, 1957)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: ruimtelijke ordening; stedenbouw; Antwerpen