Hedendaagse waardering van Karl Marx - Banning, Willem; Van Ameringen, A.A.; Karmelk, R.J.; de Vos, H.; Van Praag, J.P. (Amsterdam : Arbeiderspers, 1950)
Bibliotheek François Vercammen
Een bundel opstellen betreffende Marx' gedachtengoed
Nederlands
Monografie
Keywords: marxisme