Parliamentary debates, House of Commons : official report, Wednesday 24th July 1940. (London : His Majesty's Stationery Office, 1940)
Op eerste bladzijde een bijdrage over de Belgische regering
Bibliotheek Camille Huysmans
Engels
Monografie
Keywords: Wereldoorlog 2; internationale politiek; Groot-Brittannië.