Gloires de la peinture moderne : hommage à James Ensor - Langui, Emiel (Bruxelles : Editions de la Connaissance, 1949)
Bibliotheek Camille Huysmans
Uitgave naar aanleiding van de tentoonstelling 'Meesters van de Moderne schilderkunst' te Oostende, 22 juli - 22 augustus 1949
Nr. 38 van 900 genumerde exemplaren van 1 tot 900
Frans
Nederlands
Monografie
Keywords: beeldende kunsten