Tien jaar culturele samenwerking tussen Oostenrijk en België = Dix années de collaboration culturelle entre l'Autriche et la Belgique : 1952-1962. (S.l. : Oostenrijks-Belgische Gemengde Culturele Commissie Commission Mixte Culturelle Austro-Belge, 1962)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Frans
Duits
Monografie
Keywords: internationale relaties; Oostenrijk; België