The flaming border - Poznański, Czeslaw (London New York Melbourne : Hutchinson & Co., 1944)
Bibliotheek Camille Huysmans
Engels
Monografie
Keywords: Wereldoorlog 2; interbellum; territoriale kwesties; Duitsland; Polen