Die Lehre vom Staat : die Aufgaben der Partei nach der Machtergreifung - Lenin, Vladimir Iljitsj (Zürich : Ring-Verlag, 1934)
Bibliotheek Camille Huysmans
Bestaat uit 12 delen, vertaling van de Russische uitgave van het Marx-Engels-Lenin-Instituut te Moskou
Duits
Monografie
Keywords: Communistische Partij van de Sowjet Unie (CPSU).; Russische revolutie