Der Imperialismus und der imperialistische Weltkrieg - Lenin, Vladimir Iljitsj (Wien Berlin : Verlag für Literatur und Politik, 1933)
Bibliotheek Camille Huysmans
Bestaat uit 12 delen, vertaling van de Russische uitgave van het Marx-Engels-Lenin-Instituut te Moskou
Duits
Monografie
Keywords: Wereldoorlog 1; imperialisme; marxisme