La genèse des nations aux 20e siècle - Vanlangenhove, Fernand (Brussel : Paleis der Academiën, 1961)
Bibliotheek Camille Huysmans
In: 'Mededelingen van de Klasse der Letteren en der Morele en Staatkundige Wetenschappen', 5de reeks, boek 47, zitting van maandag 6 november 1961
Frans
Brochure
Keywords: kolonialisme; nationalisme