Le Denier de l'Italie et la propagande garibaldienne en 1860 - Bartier, J. (Bruxelles : s.n., 1961)
Bibliotheek Camille Huysmans
Overdruk uit: 'Risorgimento', 4de jaargang, november 1961, nr 2
Frans
Brochure
Keywords: Garibaldi, Guiseppe; bevrijdingsstrijd; Italië