Bloemlezing van P. Troch voor lagere en middelbare scholen naar het modelprogramma van den staat van 28 september 1922, deel 5 - Verelst, St. (Lier : Jozef Van In & Cie, 1924)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: letterkunde; volksliederen; Vlaanderen