De regie Renault en de Belgische ekonomie = La régie Renault et l'économie belge. (Antwerpen : Renault, 1960)
Bibliotheek Camille Huysmans
Beperkte oplage. Exemplaar voorbehouden aan Camille Huysmans
Nederlands
Frans
Brochure
Keywords: auto-industrie