Onderwijsproblemen. (Gent : Humanistisch Verbond, 1955)
Bibliotheek Camille Huysmans
Themanummer van: 'Diogenes : tijdschrift voor ethische cultuur', jaargang 3, 1955, nr 4
Nederlands
Brochure
Keywords: onderwijs; schoolstrijd