Vrij onderzoek tegenover het leger. (Brussel : VUB, 1966)
Bibliotheek Camille Huysmans
Themanummer van: 'De bladen van vrij onderzoek : tijdschrift van de Studiekring Vrij Onderzoek van de Vrije Universiteit te Brussel', jaargang 1, februari 1966
Nederlands
Brochure
Keywords: vrijzinnigheid; dienstplicht