Vrij onderzoek : van negatie naar bevestiging, van leuze naar beginsel - Apostel, Leo (Brussel : Oudstudentenbond afdeling van de Union des Anciens Etudiants de l'ULB, 1962)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: vrijzinnigheid; universiteiten