Hedendaagse distributieproblemen : rede uitgesproken bij de opening van de gewone zitting op 1 oktober 1962 - Declerck, Richard (Antwerpen : Provinciale Raad van Antwerpen, 1962)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: kleinhandel