Het innerlijk tehuis - Flam, Leopold (Gent : De Vlam, 1957)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Flam, Léopold, dedicatee: Huysmans, Camille
Exemplaar C van 26 exemplaren met opdruk A tot Z op Engels featherweight
Nederlands
Monografie
Keywords: filosofie