De Bonnefoys trouwen uit - Francken, Fritz (Hasselt : Heideland, 1967)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Francken, Fritz, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Monografie
Keywords: romans; Wereldoorlog 1