Ik en de Witte - Claes, Ernest (Antwerpen Amsterdam : Standaard Boekhandel, 1960)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Claes, Ernest, dedicatee: Huysmans, Camille
Gedrukt op 5000 genummerde exemplaren waarvan 30 genummerd van 1 tot 30 gebonden in leder niet in de handel. Dit is nr. 20
Nederlands
Monografie
Keywords: Claes, Ernest