Schoon Lier - Timmermans, Felix; Opsomer, Isidoor (Brussel Amsterdam : Standaard Boekhandel Van Kampen & Zoon, 1924)
Met 30 voor deze uitgave getekende vignetten door Felix Timmermans en met portrettekening van Felix Timmermans door Isidoor Opsomer
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Timmermans, Felix, dedicatee: Huysmans, Camille
Nr. 198 van 278 exemplaren op Engels featherweight, genummerd van 26 tot 300
Nederlands
Monografie
Keywords: cultuurpatrimonium; literatuur; Lier