Eugène Laermans - Maret, François (Brussel : Elsevier, 1959)
Bibliotheek Camille Huysmans
Uitgegeven voor het Ministerie van Nationale Opvoeding en Cultuur
Engels
Monografie
Keywords: beeldende kunsten; sociaal realisme; België