Albert Crommelynck - Bodart, Roger (Brussel : Elsevier, 1962)
Bevat portrettekening van Camille Huysmans
Bibliotheek Camille Huysmans
Uitgegeven voor het Ministerie van Nationale Opvoeding en Cultuur
Engels
Monografie
Keywords: Huysmans, Camille; beeldende kunsten; België