Edmond Dubrunfaut - Bodart, Roger (Brussel : Elsevier, 1963)
Bibliotheek Camille Huysmans
Uitgegeven voor het Ministerie van Nationale Opvoeding en Cultuur
Engels
Monografie
Keywords: beeldende kunsten; sociaal realisme; België