Stresemann : the German liberal's foreign policy - Bieligk, K.F. (London : Hutchinson, 1943)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Bieligk, K.F., dedicatee: Huysmans, Camille
Engels
Brochure
Keywords: Weimarrepubliek; interbellum; buitenlandse politiek; Duitsland