Henry van de Velde - Teirlinck, Herman (Brussel : Elsevier, 1959)
Bibliotheek Camille Huysmans
UItgegeven voor het Ministerie van Openbaar Onderwijs
Nederlands
Monografie
Keywords: van de Velde, Henry; beeldende kunsten; architectuur