De baltiska staternas frihetskamp - Kalnins, Bruno (Stockholm : Tidens Förlag, 1950)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Kalnins, Bruno, dedicatee: Huysmans, Camille
Zweeds
Monografie
Keywords: politieke geschiedenis; vrijheidsstrijd; Baltische Staten